Ruimte

Enschede ademt ruimte. Om te ondernemen, je te ontwikkelen en ook om goed te leven. Zo vinden ondernemers die willen pionieren de perfecte omstandigheden, bijvoorbeeld op Technology Base. De lokale overheid en kennisinstellingen bieden de nodige faciliteiten, kennis en talent om nieuwe initiatieven van de grond te krijgen.

Zo worden studenten tijdens hun studie op verschillende manieren uitgedaagd mee te denken over maatschappelijke- en ondernemersvraagstukken. Ook inwoners denken mee, bijvoorbeeld in het nieuwe Smart Citizen Lab. 

Ook op het gebied van wonen krijg je in Enschede de ruimte. Je droomhuis bouw je in Enschede 'gewoon' in het centrum of in het groen. In dé winkel- en uitgaansstad van Oost-Nederland komt iedereen aan zijn trekken. De ruimte zit hem ook in het buitenleven. Op iedere plek in Enschede sta je binnen 10 minuten middenin het groen!

Niet alleen de faciliteiten en omstandigheden maken het goed leven in Enschede. De Twentse nuchterheid en het op een prettige manier 'omkijken naar elkaar' wordt ervaren als een warm bad.

Welke andere projecten zijn interessant voor jou?

Welke andere downloads zijn interessant voor jou?